søndag 9. september 2007

Jeg liker ikke navnet på skyskrapere

Sky Skraper... Er bygningen SÅ høy, at vi tror det er rett før den SKRAPER i skyene? Å kalle høye bygninger for skyskrapere er litt det samme som å fortsatt kalle TV for magisk boks med levende bilder. Nei, jeg liker det ikke. Hva skal vi kalle dem? Blokk blir likevel feil...

Men uansett; vi var – skulle på visning i går.
Marie ringte til en David-fyr på lørdag og spurte om de hadde noen leiligheter for to. Det hadde han! “Det er bare å komme på visning i morgen klokka 5pm.”
Vi var på vei. Vi kom oss helt fram til Fortitude Vally – en 2,5 km lang gåtur. Vi finner fram til blokken, går inn og snakker med mannen i resepsjonen. Han tror ikke det er noe ledig. Vi blir bedt om å ringe sjefen Harry. Harry har såvidt dekning, men får gjennom det samme som resepsjonisten. Vi ringer så tilbake til David-fyren:
“Ja, hei, nå står vi her for visning -” “Ja?” “Vi spurte i går om vi kunne komme på visning og nå er vi her” “Men hva er spørsmålet?” “Hva skjer nå?” “Hva skjer nå??” “Ja, altså, skal vi treffe deg, skal vi se en leilighet, eller - hva skjer?” “Er resepsjonen åpen?” “Ja, de sier det ikke er noe ledig” “Da er det tydeligvis ikke noe ledig. Vi har vanligvis ledige leiligheter” “Jaha ja?” “Ja, dere kan legge igjen navn og depositum i resepsjonen hvis dere vil ha leilighet kjappest mulig”

Ja, værsågod – ta pengene våre! Helt på jordet! Treffer dere en David fra Australia noen gang, -- se ondt på han! Veldig ondt...

NYE BILDER

NY FILM

1 kommentar:

La rose sa...

eg og vil ha laneblad-bibliotek! ;)