lørdag 13. oktober 2007

Lørdags kveld

Nå oppdaterer vi visst annenhver dag her!
Nå tar vi oss en Crown Gold hver. I kveld skal vi spise på et sted som heter Mint og ta oss en øl i The Valley etterpå.

Vi sov til rundt 3 pm i dag. Eller jeg hvertfall... Marie ble oppringt i ti-tiden av en mann som ville gi henne en jobb. Det var visst fint om hun kunne komme ned om en time. Hun kom seg ned og fikk seg sin n-te jobb; en restaurant på Queen St Mall. På nåværende tidspunkt har hun fire jobber. Tre forresten. Hun ringte akkurat en og sluttet. Hun skal jobbe på den nye(ste) jobben i morgen. Det blir det spennende å høre om :)


Her om dagen spurte jeg i resepsjonen hvor trappene var. De må vel ha trapper - hva om det brenner? Det var jo tilogmed trapper i World Trade Center med alle sine 110 etasjer. De syntes visst de var et rart spørsmål. Men ja, det var visst en branntrapp, som bare skulle brukes når det brant. Så jeg trodde min plan om å ta trappene opp til leiligheten falt i grus.
Men så vi traff den ene resepsjonisten i heisen da vi kom tilbake. Han viste gladelig hvor trappene var. Det var ikke lovlig å bruke dem, men hvem skulle vel merke det?, sa han. Så de trappene har jeg tatt et par ganger. Det er betraktelig vanskeligere å gå opp enn ned...

Det kommer selvfølgelig en nerdedel også i dag. Klarer ikke holde meg.
Australia har problemer med bredden på bredbåndet deres på grunn av det er dyrt / vanskelig eller noe å legge kabler til "øya". Derfor har alle internettleverandører en nedlastningsgrense. Da vi kom til leiligheten var denne på 400 mb (det samme som å se vg.no 400 ganger eller laste ned en halv film) i måneden. Nå er linja oppgradert til 12 000 mb i måneden med 20 mbit hastighet. Den grensen nådde vi visst lett etter to uker... Så nå surfer vi rundt i en hastighet tilsvarende ISDN.
På grunn av denne bredbåndsgrensen har vi begynt å leie filmer. Det er egentlig granske greit! Med DVD er jo bl.a. kvaliteten bedre og du har mulighet for diverse teksting. Forskjellen på å leie film her og i Norge er at det aldri er så langt til nærmeste utleiested og at prisen er halvvert. Da er det nesten slik at det er greit å følge loven :) Så har de et slikt et "leveling"-system som du finner i RPG-spill som World of Warcraft. Vi får bare låne to nye filmer og 1 gammel om gangen, men når vi har lånt ti filmer, får vi låne flere. Hurra!


Nye bilder

2 kommentarer:

dmmikkel sa...

Greit med teksting på filmene for de som trenger det ;)

ramvi sa...

Hahah. Eg forstår kje heilt kem du henvise te her..?